12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Przepiękna   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dziękuję. Długo mnie nie było, ale już wracam.   Uszytki pokażę później. teraz kilka nowinek decoupage. Tutaj pokazuje jak można przerobić buty na organizery biurkowe.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| I jeszcze kilka nowości.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Następny fragment mojej TFUrczości.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| I jeszcze trochę.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Jeśli macie cierpliwość oglądajcie dalej.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Prawie końcówka mojej TFUrczości.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| A gdzie moje piękne deski??
 Mama była zachwycona  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Świeczniki.   I torebki kawałek.  --- Ostatnio edytowane 2013-12-26 13:46:16 przez teofano --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| 
 Witaj! Dawno mnie tu nie było.   Mam trochę zaległości. Cieszę się, że deski się podobały.  --- Ostatnio edytowane 2013-12-26 13:45:49 przez teofano --- ________________________________________________________ | 
12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook