12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Ostatnio zrobiona torebka. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękne.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ło matko kochana ale piękności i cudości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-26 15:27:36 przez mamamarta --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
Teraz kilka rzeczy z decoupage. Najpierw wspomnienie Wielkanocy. Miałam spore zamówienie jajkowe. Przedstawiam jego fragmenty. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Teraz jajko, które dokończyłam po świętach i chusteczniki. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Teraz czas na obrazy. Przedstawiam wariacje na temat ikon jakie wykonałam. Podstawa są stare przedwojenne deski, złocenia i motywy świętych.
Drugie to są madonny w ramach z kleju na ciepło pomalowanym pastą pozłotniczą. ________________________________________________________
|
12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.