12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tu pokazuję, bombki z motywami anielskimi. Zapakowałam je w pudełko z tym samym motywem. Czub choinkowy jest w otoczeniu czterech bombek i w pudełku z misiem. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A tu bombki "z widokami" i pudełko do nich. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne, nawet do kompletu pudełka ozdabiasz ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O rany koguta!
Ależ Ty masz, Dziewczyno, kunszt i cierpliwość! ![]() Aż mi się japsko rozwarło... I jak ja teraz będę palił..? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
kindżolem wciągaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bo tak, żeby były kompletne. To dążenie do doskonałości. ![]() W tym miejscu mój ostatni konik. Bombki 3D podświetlane. ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-12-11 23:30:40 przez teofano --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki Zibi. ![]() ![]() A tu dalsza część mej TFUrczości. ![]() Bombki podświetlane. I komplet filcowanych bombek plus dwa bałwanki na drewnianej formie. --- Ostatnio edytowane 2014-12-11 23:33:36 przez teofano --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tyż można. A jak zatoki czyści. ![]() I dalsza część TFUrczości. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, jak Zibiasz...zbieram szczękę z ziemi...
Ślicznošci tworzysz, Teofano |
12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.