51 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O żesz Ty w cara Mikołaja... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Cieszę się, że moja krakowiaka się podoba o^___^o ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
MIO POWALIŁAŚ NA KOLANA!CHYLĘ CZOŁA!!!Ileż Ty serca w to wkładasz,jestem pełna podziwu dla Ciebie!JESTEŚ ARTYSTKĄ!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mio, cóż można jeszcze dodać do wcześniejszych komentarzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O matko Mio, jakie te lalki są piękne!!!
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wam za przemiłe komentarze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Boska krakowianka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Krakowiankę kiedyś oglądałam na blogu. I pisałam, ze jest obłędna. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Wczoraj wróciłam z Francji i jeszcze się ogarniam. Niestety konkursu nie udało mi się wygrać. Ludzie głosowali inaczej ![]() Ale się nie łamię tym, ponieważ już jedną lalkę wygrałam w tym roku. Może co za dużo... Za to sobie kupiłam na festiwalu nową lalkę ![]() Razem mam ich już 12 o^_____^o ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
oj tam oj tam
nie ma sie czym przejmowac,beda nastepne konkursy a poki co trza szyc na nowy model ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.