51 stron: « < 36 37 38 39 40 41 42 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wracam powoli do szycia. Zrobiłam sobie krótką przerwę w grudniu.
Jeszcze w zeszłym roku uszyłam takie suknie: ![]() ![]() ![]() A w tym dopiero jedną: ![]() Teraz będę szyła sukienkę dla siebie. Jak mi wyjdzie tak, jak chcę, to się pochwalę :] ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękne rzeczy potrafisz uszyć! ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Przebrnęłam przez cały długi wątek bo koniecznie chciałam obejrzeć te małe cacka... woow.. szczerze podziwiam
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O żesz... co jedno ubranko szczęka mi niżej opada. Piękne! Nie wiem, za co bardzie podziwiam - za precyzję, pomysłowość, czy umiejętności ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
PIĘKNE,PIĘKNE I JESZCZE RAZ PIĘKNE!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Tym razem sukienka, którą dziś skończyłam szyć. Jest to nieco przerobiony model z 'Anny'. Zmieniłam spódnicę, aby była węższa. Musiałam też się trochę namęczyć, aby sukienka na mnie pasowała, bo najmniejszy rozmiar to był 38, do tego zapasy na szwy dodane... Sporo musiałam zmniejszyć, ale uparłam się, że sukienkę uszyję ![]() Jestem z niej zadowolona ^^ ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wow to ta o której pisałaś w innym wątku.. bardzo ładna, fajnie w nie wyglądasz
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zupełnie zmieniłam pogląd o szyciu dla lalek. Jestem pod wielkim urokiem szytych dla nich kreacji.To takie dzieła sztuki. Podziwiam i szczerze życzę wygrania w następnych konkursach kolejnych laleczek .
Czerwona sukieneczka jest bardzo ładna. Ten dół super ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mio , ubrania dla lalek niesamowite.
A widać, że i z ludzkimi też sobie radzisz. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję serdecznie za miłe komentarze ![]() Żałuję jedynie, że nie jest to sukienka, w której mogłabym wyjść na co dzień, np. do pracy. ________________________________________________________
|
51 stron: « < 36 37 38 39 40 41 42 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.