13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna spódniczka, klasyczna
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Na skórze się nie znam, ale skoro Ty się znasz, to działaj! Ja czekam na efekty ![]() Dziękuje za komentarze ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Lubię ołówkowe spódnice - a z jaką precyzją uszyte, gratulacje! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziś trochę odważnie... Sukienka na konkurs O-rety! Uszyłam, a raczej przerobiłam dla siostry. Jak dla mnie jest zbyt odważna. Do wygrania owerlok Brother.... ehhh.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dlaczego uważasz, że jest za odważna? Jest bardzo obcisła, czy bardzo krótka?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojojoj! Piękna, seksowna, wszystko mi sie w niej podoba! powodzenia!!! 3mam kciuki ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
I za bardzo obcisła, i za krótka, i kolor nie mój... Nie czuję się dobrze w tego typu sukienkach. Nie mój styl. Najchętniej chodziłabym w worku na ziemniaki albo w kocu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna! Gratuluję przeróbki.
Chyba muszę skoczyć na strych i przejrzeć odłożone z różnych względów ciuchy - może też coś sobie przerobię ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
bardzo fajna przeróbka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.