13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładna spódniczka, klasyczna  | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Na skórze się nie znam, ale skoro Ty się znasz, to działaj! Ja czekam na efekty    Dziękuje za komentarze  ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Lubię ołówkowe spódnice - a z jaką precyzją uszyte, gratulacje! ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Dziś trochę odważnie... Sukienka na konkurs O-rety! Uszyłam, a raczej przerobiłam dla siostry. Jak dla mnie jest zbyt odważna. Do wygrania owerlok Brother.... ehhh.... ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dlaczego uważasz, że jest za odważna? Jest bardzo obcisła, czy bardzo krótka? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ojojoj! Piękna, seksowna, wszystko mi sie w niej podoba! powodzenia!!! 3mam kciuki   ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| I za bardzo obcisła, i za krótka, i kolor nie mój... Nie czuję się dobrze w tego typu sukienkach. Nie mój styl. Najchętniej chodziłabym w worku na ziemniaki albo w kocu   Dziękuje bardzo  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękna! Gratuluję przeróbki. 
 Chyba muszę skoczyć na strych i przejrzeć odłożone z różnych względów ciuchy - może też coś sobie przerobię  ________________________________________________________ http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Dziękuje  Do przeróbek namawiam, sama powoli się do nich przekonuję. ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| bardzo fajna przeróbka   Ja też brałam udział w tym komkursie, dla odmiany przerobiłam marynarę na kaszkiet   ________________________________________________________ | 
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook