Stara Gwardia
|
|
Iwi, miałaś rację! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tu widzę wiele przyszłych spódnic i może bluzek ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Dawno mnie tutaj nie było co nie oznacza, że nic nie szyłam. Nie wiem dlaczego nie mogę wkleić zdjęcia z telefonu. Spróbuję jeszcze raz. za którymś na pewno się uda. --- Ostatnio edytowane 2016-09-03 21:27:07 przez mamamarta --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Komplet pościeli dla mojej wnusi, która niedługo pojawi się na świecie. No i wczoraj uszyłam torbę dwustronną. Inspiracja z bloga Joanka-z.http://joanka-z.blogspot.com/2015/04/dwustrona-siatka-na-zakupy-tutorial.html?m=1 ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Susanno proszę jeśli możesz to usuń pierwszy post. ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Udało się wkleić tylko dlaczego bokiem? nie wiem. W telefonie to trochę inaczej działa. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Siatka mi się podoba, a pościel wygląda na uszytą z delikatnej tkaniny, dzięki temu będzie bardziej komfortowa.
|
|
Administrator
![]() |
|
A mi się bardzo podoba pościel, od razu wiadomo, że dla dziewczynki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szycie pościeli to wdzięczny temat. Ten różowy komplet jak jest zapinany? Napki,suwak,guziki?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pościel jest uszyta z bawełny pościelowej średniej grubości. Zapinana na guziczki. Tylko Jasiek na zakładkę.Znalazłam w swoich zasobach przezroczyste płaskie guziczki i nawet ładnie te wyszło. ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.