Stara Gwardia
|
|
Po roku odważyłam się cokolwiek pokazać. Uszyłam, przerobiłam i poprawiłam o wiele więcej rzeczy. Większości nie robiłam zdjęć. Ostatnio szyłam dla trzyletniej wnuczki. Zdążyłam zrobić zdjęcie jednej spódniczce. ![]() Nie zawsze mogę szyć, RZS daje się we znaki i palce nie chcą robić co się im każe ![]() Mam nadzieję, że jeszcze długo poczeka ![]() ![]() I tak żeby nie było co ja na gapę siedzę na tym forum, pokażę parę drobiazgów. Mam jeszcze spódniczkę ale muszę jeszcze ją podwinąć i wtedy wstawię ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczne są te spódnice! Musisz pokazać więcej swoich uszytków, na pewno są bardzo ładne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ciuszki ok. Ważna też jest kreatywność, a tej jak widać Ci nie brakuje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podoba mi się długa spódnica. Ciekawa przeróbka.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie daj się, Mamomarty55. Ćwicz palce szyciem ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
śliczne spódniczki!trzymam kciuki i dużo zdrowia życzę!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję wszystkim za życzliwość ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dużo zdrowia życzę i obyś dalej szyła takie przyjemne rzeczy ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Hej, trzymam kciuki za Ciebie, nie daj się. Szyj i pokazuj nam to, co wychodzi spod Twojej igły.
Pozdrawiam słonecznie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie dawaj się chorobie, trzymaj się.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.