Świeżynek
![]() |
|
Super. Bardzo mi się podoba pościel. Taka delikatna i "zwiewna" taka lekko romantyczna ")
|
|
Stara Gwardia
|
|
Eco torba na zakupy dla córki.
--- Ostatnio edytowane 2017-04-26 20:20:02 przez mamamarta --- --- Ostatnio edytowane 2017-04-26 20:24:19 przez mamamarta --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna torba i piekny wzor, corka bedzie zachwycona ;D
przejrzalam wszystkie uszytki, piekne spodnice-zwlaszcza ta w krate i sliczna posciel w rozyczki, przypomina mi dziecinstwo, fajnie ze te wzory wracaja ;D Kochana jaka Ty masz figure- 30 cm wciecia w pasie toz to modelka! mnie tam sie robi wypuklosc ale walcze z tym... Wiesz ja tez mam RZS lub TRU lub wersje mieszana, za 2 tyg mam dostac diagnoze z leczeniem...mnie ciezko siedziec przy maszynie kregoslup mi atakuje, a palce sa calkiem ok- moglybysmy z nas dwoch zrobic calkiem sprawny egzemplarz haha ostatnio szylam jeden dzien 5 godzin- nastepny dzien to odlezalam ale jaka bylam szczesliwa, szycie jest super i forumowicze tez ![]() pozdrawiam serdecznie masz sliczne kotki a ja mam takiego pieska ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-05-03 21:37:36 przez AsiaSu --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Wow ale się cieszę, że jesteś wśród nas. Dziękuję za pochwały. Jeśli można to napiszę na priv. I wymienimy że sobą więcej informacji. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
napisz ja tez sie ciesze i chetnie pogadam
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.