Stara Gwardia
![]() |
|
FAjny motyw na podkładkach! Ja na razie nie trafiłam na materiał, który by do kuchni pasował wzorkiem. ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam wielką słabość do lnianych ubrań, sukienek i bluzeczek z cienkiego batystu. Nie przeszkadza mi, że sie gniotą, taki ich już urok- w upalne lato są po prostu idealne. A biały len po prostu kocham, tylko jakoś ostatnio nigdzie nie mogę go dostać
![]() Wykroje na te uszytki jak zwykle z burdy ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję Marika za objaśnienie mi "zawartości" podkładek
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Coś dla łasuchów
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Torba plażowa z obrusika wynalezionego w sh. Gruby len i te papugi tak mnie oczarowały, że musiałam to kupić
![]() Uszyta tak jak patchworki z ovatą w środku , na zameczek aby nic się nie pogubiło ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torba świetna, co do igielników to dopóki nie powiększyłam zdjęć przez moment myślałam, że pokazujesz nam swoje wypieki
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Szyję w dzień i nocami też, jak mam wene tworczą
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To dobrze wykorzystujesz wolny czas!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Została mi resztka szarej dresówki, znalazłam w burdzie wykrój na szorty i wieczorem uszyłam spodenki do latania po domu, troche pobawiłam się ściegami, aby było kolorowo.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne igielniki aż szkoda je ukłuć ![]() ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.