10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
| Pogromca spamerów
  |  | 
| bardzo fajny ale ja rekawy zrobilabym takie jak reszta ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dzięki dziewczyny za miłe słowa  to płaszczysko jednak jest wygodne, aż sama niedowierzam, że dałam rade. Chyba uszyję kolejny   A dzisiaj uszyłam spodnie dresowe, cieplutkie na zimowe wieczory   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Płaszcz ekstra, musiałaś się napracować, spodnie też fajne ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| WOW wszystko takie dopracowane, że tylko wzdychać z zachwytu 
 świetnie  | |
| Administrator
  |  | 
| Marika przeglądam Twój wątek i szczena opada mi coraz niżej! Genialnie szyjesz, uwielbiam dzianiny a Ty z nich tworzysz cuda-cudeńka! Torba marynarska - uwielbiam ten styl, uwielbiam pasy, zakochałam się!! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kolejny  super  uszytek  mariko!
 Płaszcz świetny,ja też obstawiłabym rekawy z tej samej tlkaniny ale teraz moda jest na takie sztukowanki co też jest ciekawe. Ciepłe dresy ... moje marzenie,ż e kiedyś sobie strzelę, dresówke już zakupiłam  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Ale miło czyta się takie komentarze, dziekuję   Tkaniny kupuję nałogowo, jak mi coś wpadnie w oko, składam chomikuję i szafy nie mogę domknąć   Teraz mam dużo czasu na szycie, tzw.szczęśliwe bezrobocie , staram się to kreatywnie wykorzystać. | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| SUPER SPODNIE! | |
| Świeżynek
  |  | 
| Spodnie pochodza z Szycia krok po kroku 1/2012, dekoracyjny ścieg zrobiłam na renderce, mąż kupił w prezencie dwa lata temu   dzięki niej nie mam problemu z wykończeniem jakiejkolwiek dzianiny. Jakiś czas temu wykombinowałam taką koszulkę, kawałki batystu i zygzakowe tasiemki naszyte i bawełniana koronka przy dekolcie i u dołu. Strasznie ją lubię, idealna na wakacje i nie jest już taka zwykła   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Płaszczyk na prawdę piękny, ja bym rękawy zrobiła po prostu z ciemniejszego skaju   Super  ________________________________________________________ | 
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook