10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bluza fantastyczna. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękna bluza, wygląda mega profesjonalnie    | |
| Stara Gwardia
 |  | 
|  Powiedziałbym : jak ze sklepu, ale przecież w naszym szyciu chodzi o to, aby było lepiej niż w sklepie, a więc bluza pełen profesjonalizm   I jeszcze   za pięknie wszyte zamki. Oby tak dalej   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dzękuję  cały czas się staram szyć tak aby było lepiej wykonane niż gotowe ze sklepu. Ostatnio przeraża mnie cena nieadekwatna do jakości  . Szyję teraz taka samą szarą, a potem biorę się za swoje sukienki, kilka metrów punto czeka   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Fantastyczne prace,ciekawe pomysły.Łykam sukienki.
 Hania | |
| Świeżynek
  |  | 
| Wróciłam  Z nowymi uszytkami. Długo mnie tu nie było, niestety internet i forum to pożeracze czasu i potem nie ma kiedy szyć  . Przejrzałam wszystkie burdy i powstały nowe ciuszki   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Piękne ciuszki       | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ależ  super!
 Spódnica mnie powaliła... czy ona jest dwuwarstwowa? ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dziękuję! Spódnica jest z dwóch warstw, wierzch to szyfon yoryo, podszewka taka matowa jedwabna satyna. To była sukienka z SH nowa w gigantycznym rozmiarze , z H&M jeszcze z metkami to ją wzięłam ze względu na kolor. Zrobiłam tą modną ostatnio asymetrię , dół jest zrolowany na overlocku. Najgorsze to było dostać w pasmanterii ten kolor nici   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Moja pierwsza torba, maszyna ledwo dała rade, dlatego uszy  zrobi kaletnik z bialej skory- maszyny mogą tego nie przeżyć , nitów też nie mam czym nabić. Ot taka ze mnie krawcowa  . Torba jest sztywna dzięki kameli z klejem i drugiej warstwie bawelny w srodku, plus oczywiście podszewka. Mega warstwy do przeszycia!   | 
10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook