Stara Gwardia
![]() |
|
Moi drodzy!
Życzę wszystkim, bez wyjątku,forumowiczom radosnych ,zdrowych ,ciepłych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia ![]() ![]() Ps.dziękuję wszystkim za pomoc ,jestem Wam bardzo wdzięczny :* Piotrek ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nie za ma co
wzajemnie również wszystkim życzę Wesołego Alleluja ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Co ma sypać - wreszcie sypie,
Co ma szczypać - w końcu szczypie, Co ma skrzypieć - raźnie skrzypi, co się zgrzało - teraz chrypi. Przyszedł grudzień! Czas, by rankiem wzuć walonki i uszankę I owinąć się szalikiem, By do sklepu biec truchcikiem. Trzeba drogą kupna nabyć To, co pod choinką ma być, Co ma wisieć na choince, Co ma mielić się w maszynce, Co ma skwierczeć już na gazie, Co ma potem pływać w wazie, Co należy miesić w dzieży - Więc do sklepu - któż pobieży? Wszystkiego najlepszego W Święta i w Nowym Roku ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wesołych Świąt. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Życzę Wam - wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, odwiedzin bogatego Mikołaja i niech Dzieciątko Jezus rozjaśnia Wasze życie, niech budzi w Waszych sercach wciąż nową nadzieję,miłość i radość..... Bóg narodzi się ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
When silver snow pada z nieba,
And the children happy jak trzeba, When ślizgawka on the street, And we all prezenty need, Then you know the wydarzenie, It is comming Boże Narodzenie, Merry Christmas, Christmas Merry, Sing kolędy happy very! Wesołych Świąt ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego wszystkim!
Radosnych, rodzinnych, zdrowych i szczęśliwych świąt! /prześmieszny ten wierszyk, Mio! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Wesołych Świąt kochani... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kochani Forumowicze,
Ja też chciałbym się dołączyć do serdecznych życzeń spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia i wielu sukcesów w życiu i w szyciu w nadchodzącym Nowym Roku 2014. Dość długo nie byłem aktywny na naszym Forum, ale osobiste , trudne sprawy , zmusiły mnie do wyłączenia się z udzielania się w "życiu" Forum. Na szczęście nie zaprzestałem szycia i może niedługo włączę się do naszych krawieckich pogaduszek. Bardzo się cieszę,że nasze Forum zyskuje nowych zwolenników i idea szycia nie ginie w narodzie !!!!! Jeszcze raz pozdrawiam " i starych i nowych Forumowiczów" - żyjcie i szyjcie !!! Wojtek |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
I ja na Święta życzę Wam wszystkim
![]() Nadziei – by nie opuszczała, radości – by rozweselała, miłości – by obrodziła, dobroci – by zawsze była – … Wesołych Świąt!!!. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.