14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 >
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Hu-hu! Hu-hu!
![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stały Bywalec
|
|
Zibiasz to samo mówią dzieci, kiedy dostają ode mnie te sowy ;D ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Mój patchworkowy debiut. Idealny nie jest, ale pierwsze koty za płoty ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piękny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też się podoba. Wolę mniej skomplikowany, ale dobrze i starannie uszyty, niż bardzo skomplikowany i trudny lecz niedopracowany. Gratuluję!
|
|
Świeżynek
|
|
Nooo świetny ten debiut ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
patchworkowy debiut- świetny.Jeszcze poza moim zasięgiem ale jak się napatrzę to może kiedyś
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny debiut ![]() Wbrew pozorom ten wzór wcale nie jest taki prościutki - gdyby gdzieś się naciągnęły kwadraty to mogłoby być bardzo ciężko, a przy tak geometrycznych wzorach wszystko widać - tutaj jest doskonale, kwadraty się schodzą jak trzeba - brawo!!! ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stały Bywalec
|
|
bardzo dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.