14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Niestety Zibiaszu mówisz prawdę. Jeśli nawet początkujące w krawiectwie osoby wyłapują kardynalne wręcz błędy to "wiedz, że coś się dzieje". ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Fajne te Twoje sówki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedy mam dołek, że moje szwy krzywe albo podszycia nierówne, mój mąż robi mi terapię oglądania masowego partactwa sklepowego - działa ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
![]() ![]()
![]() ![]() Fajnego masz chłopa! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stały Bywalec
|
|
no, fajnego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Sowy ciąg dalszy. Miała być jedna, potem powstała kolejna a na koniec całe drzewo genealogiczne ![]() Zamykam oczy i widzę sowy :| chyba potrzebny mi odwyk od szycia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale potomstwa się dorobiły ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
|
|
Rozmnażają się w zastraszającym tempie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na szczęście sowy to nocne zwierzęta, bezszelestne ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.