Stały Bywalec
|
|
Witam wszystkich ![]() W związku z tym, że jakiś czas temu powiedziałam Wam "cześć" w kąciku przywitalnym, postanowiłam wrzucić tu swoje pierwsze nie do końca jeszcze udane przygody szyciowe ![]() Wcześniej jednak przeglądnęłam dzieła pozostałych forumowiczów i trochę straciłam odwagę bo naprawdę są śliczne ![]() ![]() ![]() Bluzkę w kwiatki przerobiłam dla mojej przyjaciółki, natomiast ta srebrna to pierwsza przerobiona przeze mnie rzecz (ma bardzo wiele niedociągnięć ale t tak byłam z niej cholernie dumna hehe ![]() Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi się podobają twoje dzieła
![]() ![]() Gdybyś widziała moje pierwsze rzeczy to dopiero było... ![]() Wielkie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie uszyte.Podoba mi się ostatnia. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tu żadnej nieudolności nie zauważam ,są bardzo ładne ,zwłaszcza ta w kwiaty ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-04 09:39:07 przez piotrm210 --- ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piotr, to są bluzki, obie to bluzki, z baskinką jak sie nie myle, na sukienke to za krótkie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo fajne,ta druga ze wzgledu na kolor i tkanine ladniejsza
u kogos lubie ale sama bym tego nie zalozyla ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Srebrna bluzeczka jest naprawdę ładna.
Oby tak dalej! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tsm pomylilem sie ,wygladala jak nie za dluga sukienka ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie bluzeczki prezentują się naprawdę ładnie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|