Stały Bywalec
|
|
W sumie to właśnie chodziło mi oto żeby był na wierzchu. Sugerowałam się inną moją spódnicą kupioną już w sklepie, która taki ma ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A mnie się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi tez sie podoba, co to za materiał? No i pokaż się w niej ![]() Juz Cie w niej znalazłam, wątek oglądam od ostatniej strony ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-14 22:44:35 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hekate777 już się pokazała kilka stron temu i wygląda cudnie
![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-14 22:49:47 przez Monik --- |
|
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję ![]() Materiał taki lekko gąbkowaty ale niezbyt gruby, elastyczny. Niestety nie znam nazwy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czyli coś sztucznego ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
|
|
Raczej sztuczny, jeśli jest taka potrzeba mogę zrobić zdjęcie z bliska ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No skoro Ci się podoba - to załatwia wszystko! Przecież głównie o to chodzi! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Worek jest super, podziwiam że chciało Ci się szyć coś takiego ![]() Co do spódniczki, zamek jest ozdobny,ma byc na wierzchu i stanowic wlasnie taki element zdobniczy. Sama mam kilka sukienek i bluzek, ktore maja z tyłu wszyte złote lub srebrne zamki, grube, metalowe, na wierzchu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo proszę. ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.