Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba ta tunika w kwiaty, moje klimaty. gdyby to była sukienka to pękłabym z zazdrości.
|
|
Stały Bywalec
|
|
Bardzo dziękuję za miłe słowa ![]() Kiedyś zamarzył mi się worek podobny do SAKO, jednak jak zobaczyłam jego cenę troszkę mi się odechciało... i postanowiłam sama go sobie uszyć ![]() ![]() ![]() ![]() suma sumarum wcale taniej nie wyszło ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super ten worek! A co do bluzek to zawsze podziwiam ludzi którym chce się robić ze starych rzeczy coś nowego. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie przeróbki nie sa łatwe:co innego z nowego materiału a zupełnie inaczej przeróbki ze "starych" ciuszków .Zawsze na "coś" może zabraknąć a tu proszę: świetniusie ciuszki Ci wyszły . ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O proszę i jeszcze worek : worek jast naprawde s uuu pee r ! ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pod wrażeniem jestem nasz ŚWIEŻYNKU!!!Ależ ładnie szyjesz worek extra!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Hekate, będą z Ciebie ludzie ( w znaczeniu krawieckim ), jak napisała Iwona. Szyć, przerabiać, pruć, ponownie szyć, to dewiza osób wkraczjących w tajniki krawiectwa , i tak trzymać !!
Pozdrawiam, Wojtek |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podziwiam za odwagę i fantastyczne efekty ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Bardzo dziękuję za miłe słowa! jestem mile zaskoczona ![]() Ostatnio mam manie na punkcie poszewek na jaśki z koszuli męskich ![]() ![]() Miłego dnia życzę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Właśnie po długich i ciężkich przeprawach skończyłam szyć sobie spódniczkę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.