| Świeżynek
  |  | 
| No i moje małe dzieła oraz guziki którymi jestem zafascynowana tym bardziej że sama je robię 
 --- Ostatnio edytowane 2014-01-05 18:03:08 przez korakora --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-05 18:04:20 przez korakora --- | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Guziki są naprawdę świetne  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| zapraszam na https://www.facebook.com/pages/Takie-tam-cosik/680798311954619 
 --- Ostatnio edytowane 2014-01-07 07:20:13 przez korakora --- | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Nie no, te guziki są nieziemskie! Świetny pomysł. Też bym tak chciała, ale pojęcia nie mam jak wygląda samodzielne wykonanie guzików?... Chyba nie ma lepszego rozwiązania, żeby uszyta rzecz była w 100% Twoja i unikatowa.  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| guziczki robię na takiej maszynie do obciągania guzików tapicerskich ,kilka lat przeleżała w piwnic. 
      | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo oryginalni i niepowtarzalne  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetna sprawa, podobają mi się. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Guziki rewelacyjne  zwłaszcza  te z  pierwszego postu przypadły mi  do gustu  jako  dodatek  do  czarnego  własnoręcznie  uszytego stroju  np. żakietu.
 Wieje egzotyka w takim zestawieniu .Czy są do sprzedania? ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Korakoro a wzorki jak robisz? ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Świetne są te Twoje guziki    ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook