Świeżynek
![]() |
|
No i moje małe dzieła oraz guziki którymi jestem zafascynowana tym bardziej że sama je robię
--- Ostatnio edytowane 2014-01-05 18:03:08 przez korakora --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-05 18:04:20 przez korakora --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Guziki są naprawdę świetne ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
zapraszam na https://www.facebook.com/pages/Takie-tam-cosik/680798311954619
--- Ostatnio edytowane 2014-01-07 07:20:13 przez korakora --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie no, te guziki są nieziemskie! Świetny pomysł. Też bym tak chciała, ale pojęcia nie mam jak wygląda samodzielne wykonanie guzików?... Chyba nie ma lepszego rozwiązania, żeby uszyta rzecz była w 100% Twoja i unikatowa. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
guziczki robię na takiej maszynie do obciągania guzików tapicerskich ,kilka lat przeleżała w piwnic.
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo oryginalni i niepowtarzalne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna sprawa, podobają mi się.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Guziki rewelacyjne zwłaszcza te z pierwszego postu przypadły mi do gustu jako dodatek do czarnego własnoręcznie uszytego stroju np. żakietu.
Wieje egzotyka w takim zestawieniu .Czy są do sprzedania? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Korakoro a wzorki jak robisz? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetne są te Twoje guziki ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.