Stara Gwardia
![]() |
|
Tak i przesuniecie w lewa strone jest dalej niz w prawa.I co mam zrobic??? ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sam nic nie zrobisz,tylko pogłębisz problem .
Zostaje mechanik. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mechanik ,ktorego u mnie nie ma ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to sam możesz zacząć naukę jako mechanik maszyn szwalniczych,może są gdzieś takie kursy które uczą naprawy maszyn.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie to nie kreci ,poszukam kogos.Ile moze kosztowac taka naprawa? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tudno powiedzieć,myślę że około 100 zł.
Jeżeli nie trzeba wymieniać jakiejś części. Jeśli można to z jakiej okolicy jesteś ? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak drogo?? ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak by było blisko mnie to bym ci to zrobił za 50 zł.
![]() |
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Przeważnie od 50zł do .......(zależy co trzeba zrobić). Jeżeli regulacja nie będzie przeprowadzona w profesjonalnym zakładzie, to warto upewnić się czy osoba mająca ją wykonać posiada wystarczające umiejętności. Nieumiejętnie przeprowadzona regulacja może skutkować koniecznością kompleksowej regulacji wszystkich ustawień maszyny w profesjonalnym zakładzie, a koszty mogą przekroczyć wartość maszyny.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiście masz rację że trzeba się na tym znać i powinien zrobić to fachowiec.
Ja zajmuję się naprawą maszyn przemysłowych ale przy odrobinie znajomości zasady działania może bym sobie poradził. No bo czy nasi rodzimy mechanicy mieli tak wiele do czynienia z taką marką maszyny? |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.