| Świeżynek
  |  | 
| Przedstawię kilka wariantów jednej sukienki.
 Bardzo przepraszam za jakość zdjęć | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Świetny uszytek choć nie mój krój  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Krój super, podoba mi się lamówka w kratkę. ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| A mnie najbardziej się podoba staranność obszycia wyłogów odszyć.
 W tej wersji ze skórą, czy tzw. eko-skórą szwy są po prostu wzorcowe! A wszyscy wiemy, że to nie jest takie proste...  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super kiecki! I również chylę czoła przed Twoim starannym szyciem, zwłaszcza eko skóry. Dziś miałam swój pierwszy raz z tym paskudztwem i przypomniałam sobie wszystkie przekleństwa (a ostatecznie wyszło... dość brzydko). Gratuluję! A jak Ty szyłaś ten skaj(?)? ________________________________________________________ http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Lamówka z eko-skóry uszyta wzorcowo  . Eko-skóra to  niewdzięczny materiał do obróbki-poprawek nie lubi... Osobiście skórę i eko-skórę "podklejam" w miejscach szwu flizeliną (tj. z tzw "lewej " strony)i po takiej operacji na tym wrażliwym materiale -szyję   --- Ostatnio edytowane 2014-01-08 23:24:56 przez magnez33 --- ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | |
| Świeżynek
  |  | 
| Bardzo,bardzo dziękuję za pochwały .
 Doszyłam jeszcze dwie kiecki. I dalej sentyment do dziecięcych. Hania | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pieknie  szyjesz,zazdraszczam   troszeczkę   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
|  Śliczna ta sukienunia dla dziewczynki,a i dla dorosłej bym nie pogardziła,oj nie.
 Perfekcyjne wykonanie.Kiedy ja tak sobie uszyję ? ? ? Iwona | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook