Świeżynek
![]() |
|
Przedstawię kilka wariantów jednej sukienki.
Bardzo przepraszam za jakość zdjęć |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetny uszytek choć nie mój krój ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Krój super, podoba mi się lamówka w kratkę. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A mnie najbardziej się podoba staranność obszycia wyłogów odszyć.
W tej wersji ze skórą, czy tzw. eko-skórą szwy są po prostu wzorcowe! A wszyscy wiemy, że to nie jest takie proste... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super kiecki! I również chylę czoła przed Twoim starannym szyciem, zwłaszcza eko skóry. Dziś miałam swój pierwszy raz z tym paskudztwem i przypomniałam sobie wszystkie przekleństwa (a ostatecznie wyszło... dość brzydko). Gratuluję! A jak Ty szyłaś ten skaj(?)? ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lamówka z eko-skóry uszyta wzorcowo ![]() Osobiście skórę i eko-skórę "podklejam" w miejscach szwu flizeliną (tj. z tzw "lewej " strony)i po takiej operacji na tym wrażliwym materiale -szyję ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-08 23:24:56 przez magnez33 --- ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo,bardzo dziękuję za pochwały .
Doszyłam jeszcze dwie kiecki. I dalej sentyment do dziecięcych. Hania |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pieknie szyjesz,zazdraszczam troszeczkę ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczna ta sukienunia dla dziewczynki,a i dla dorosłej bym nie pogardziła,oj nie.
Perfekcyjne wykonanie.Kiedy ja tak sobie uszyję ? ? ? Iwona |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.