34 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Administrator
![]() |
|
Kurcze a ja jakoś za ponczami nie przepadam. Nie wiem dlaczego, może dlatego, że nigdy nie miałam takowego na sobie??!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dafefo zaglądam na Twój blog i szczerze mówiąc i w szerokim Ci pięknie (śliczne ponczo ![]() Ty wiesz o co chodzi co widać na zdjęciach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam!
Juz spory czas tu mnie nie było.To nie znaczy,ze o WAS zapomniałam.Ja tylko szyłam szyłam i szyłam,ze prawie nie żyłam ![]() Za to dziś pokażę wam co udało mi się stworzyć ostatnimi czasy.Mam nadzieje,ze sie wam spodoba. ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-10 20:35:29 przez dafefa --- --- Ostatnio edytowane 2011-10-14 14:58:09 przez dafefa --- ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super. Sukienka bardzo ładna, ale ta poduszeczka mnie urzekła, ma to coś ![]() ach a ten uśmiech ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-11 06:59:18 przez kaarolink_a --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Daga jak zawsze świetnie wyglądasz,piękna sukienka ale tym razem urzekł mnie uśmiech małego kawalera
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No i wszystko wyszło pięknie! Kurcze ale synuś podobny do mamusi ![]() Daga wyglądałaś wystrzałowo i bardzo elegancko! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
§Bardzo dziękuje za mile opinie.Dzisiaj jednak powiedziano mi ,ze sukienka była za szeroka i wyglądałam jak beka. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak? Bardzo ładnie wyglądałaś i chyba dobrze się czułaś, więc to chyba jakaś zazdrośnica była ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rany...aż się cofnęłam jeszcze raz do zdjęcia.
Co za podła żmija powiedziała coś takiego?? Wyglądałaś bardzo elegancko i naprawdę ładnie.Nie każda kobieta musi mieć przecież 90-60-90, zresztą takie chyba nawet nie istnieją.Ja od siebie dodałabym tylko długi rozporek w sukni, napewno powyżej kolana ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoja kreacja jest bardzo elegancka i ogromnie mi się podoba. Osobiście może wolałabym więcej koloru, ale co do fasonu nie mam żadnych uwag; bardzo szykownie! ![]() Młody też odszykowany aż miło! Podoba mi się poduszka na obrączki i patent z kokardami ![]() Mieszkasz we Włoszech? tam wszystkie babki mają rozmiar 34? --- Ostatnio edytowane 2011-10-11 16:14:37 przez brummig --- ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
34 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.