34 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Konkurs Łucznika rozstrzygnięty.Nie dostałam nawet wyróżnienia.A wydawało mi się,ze nie jest tak źle. ![]() ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiście, że nie jest źle...wiesz ile tam prac musieli przesłać...łooo i jeszcze trochę...grunt to sie nie przejmować i próbować próbować bo trzeba mieć tez i trochę szczęścia i wytrwałość. Ja jeszcze nie próbowałam, ale następny raz spróbuję i mam nadzieję, że ty też ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Było chyba ze sto różnych prac, ja uważam, że warto próbować. Susanna wygrała maszynę.
Tylko dodam, że w tym roku to mój piąty konkurs, więc .... --- Ostatnio edytowane 2011-11-09 05:45:08 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dafefa to żaden wstyd i smutek nie dostać nagrody, najważniejsza jest przyjemność z jej wykonania i to że mogą podziwiać je wszyscy. A może to jeszcze nie to dzieło??? Szyjesz tak ślicznie że nie nagroda jest wartością, lecz wartością samą w sobie są Twoje prace i Twoje zadowolenie z ich wykonywania.
Pozdrawiam cieplutko. --- Ostatnio edytowane 2011-11-08 21:55:08 przez Maxii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Daga ja już trzymam kciuki za Ciebie w nastepnym konkursie. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Daga nie wiem czy wiesz ale decyzje podejmowane przez jury budzą pewne sprzeczności ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem,ze długo mnie nie było.Powód jak zwykle ten sam.Brak wolnego czasu.Przygotowania do świąt zajmują mi niesamowici dużo czasu.Ale to nic!Ważne ze jestem.Dzisiaj mam dla was nowe tkaniny w świątecznym nastroju. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne!!!
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
miód malina ![]() ________________________________________________________