34 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mieszkam na Sycylii a to ogromna różnica.Tu większość babek ma roz 48.
Ja osobiście tez wolałabym więcej koloru,Tym bardziej,ze przyjecie odbyło się w południe a nie jak to u nas bywa wieczorem. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No wiecie co? Jak beka! Też ktoś wymyślił! Wyglądasz w tej sukience /i żakieciku/ tak ładnie i elegancko...
Ktoś chyba niewiele ma do powiedzenia "tak w ogóle", to i posuwa głodne kawałki, może żeby się samej/samemu dowartościować? Oglądałam wczoraj zdjęcia se ślubu mojej koleżanki z pracy - i muszę powiedzieć, że panie poubierane były z kolei w bardzo wzorzyste sukienki. Nieszczególnie mi się to podobało - wyglądało jak letnie kiecki prawie-że-na-plażę. W ogóle o guście Irlandek można by długo i barwnie opowiadać... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Nie no podzielam zdanie dziewczyn - osoba która powiedziała to co powiedziała z "lekka" przesadziła! Wyglądasz pięknie, bardzo szykownie i elegancko! Sukienka pasowała na wesele a jasne bolerko ożywiało ją. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o przepraszam bardzo... można by ten temat podejść z psychologicznego punktu widzenia ale może wystarczy zwykła logika ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
W tej pięknej kreacji wyglądasz bardzo efektownie i ....... apetycznie !! (piszę to jako facet, a nie jako krawiec ). A z tego młodego człowieka napewno wyrośnie przystojny facet, nie opędzi się od dziewczyn, a mnie szczególnie podoba się .... muszka !
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To przykre jak ktoś potrafi tak zranić słowem. Uważam, że sukienka jak i żakiecik są śliczne, a poza tym pięknie odcina się poniżej biustu co wysmukla sylwetkę. Sądzę, że ta osoba była chyba "lekko" zazdrosna. Jak dla mnie wyglądasz świetnie. Natomiast synek REWELKA!!!! Aż przypomniał mi się mój synek w tym wieku, też szyłam podusie na obrączki dla chrzestnego syna, a mały niósł tą podusię do ołtarza. Tylko kiedy to było hmmmm.
Pozdrawiam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam nadzieję,że takie opinie (jak beka ![]() Wiesz co umiesz i wiesz co robisz i tak trzymaj ![]() A osoby tak dziwnie bezpośrednie po prostu olewaj miłym uśmiechem ![]() Jesteś ponad wszelkie złośliwości i już --- Ostatnio edytowane 2011-10-14 09:10:31 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po takich opiniach to już prawie jestem przekonana,że nie jest ze ma tak źle.A tak mówiąc miedzy nami .To właśnie od tygodnia jestem na diecie.Za miesiąc mam zamiar się zważyć.Jakie będą rezultaty?Kto wie? ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super tak trzymać, ja osobiście wolę ważyć się częściej.Jak nic się nie poprawia to mam mobilizację żeby powalczyć a jak jest coś gorzej to od razu widzę i biorę się w garść.Na razie zrzuciłam 8 kilo ale daleka droga jeszcze przede mną. Życzę powodzenia i całej masy silnej woli ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
dafefo nie słuchaj zazdrośnic wyglądasz na tej fotce jak dama w każdym calu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
34 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.