Stara Gwardia
![]() |
|
Ten mop nie dotrze do mnie, sprzedawca nie podał mi ceny jaką mam zapłacić za paczkę. Czekałam 3 dni i postanowiłam poszukać innego mopa
![]() http://www.ebay.co.uk/itm/9-IN-1-STEAM-MOP-CLEANER-STEAMER-GRIMEBUSTER-HARDWOOD-FLOOR-CARPET-WASHER-WINDOW-/360777185743?pt=UK_HomeGarden_CLV_Cleaning_CA&hash=item53fffef9cf Jeśli chodzi o ptaki to nie wiedziałam że takie bojowe są. Kota i psa żyjących w zgodzie i śpiących razem widziałam. I tu traci chyba sens powiedzenie żyją ze sobą jak pies z kotem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I jak , kupiłaś ? Jak wrażenia?
![]() |
|
Wiele nie mogę jeszcze powiedzieć. Nie przetestowałam go jeszcze tak jak bym chciała(prawą rękę mam unieruchomioną)
Ale w pierwszy dzień jak już dotarło cudeńko troszeczkę posprawdzałam to i owo. Wizualnie nie rozczarował mnie ![]() Jestem bardzo zadowolona szkoda tylko że tak mało ma zwykłych nakładek bo tylko 2 ale dokupiłam już zestaw; http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-X700-VAPOUR-MOP-BUMPER-PACK-OF-PADS-10-CLOTHS-IN-TOTAL-ALL-CLOTH-TYPES-/331127799730?pt=UK_Vacuum_Cleaners&hash=item4d18c13fb2 Następne były wykładziny dywanowe i tu jestem rozczarowana nie o to mi chodziło(szukam odkurzacza piorącego) Myślałam że mop mi zastąpi odkurzacz piorący i chciałam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Sprawdziłam małą końcówkę i wyczyściłam sobie piekarnik też miło zaskoczona jestem. Do dokładniejszego opisu jeszcze wrócę muszę posprawdzać parę rzeczy jeszcze jak; mycie okien, kafelki, prasowanie zasłon, zabawki i kilka innych miejsc które sprawiały mi kłopot z dostaniem się do nich. Jako ciekawostkę powiem że czyściłam nim(mopem) płytę indukcyjną i nie piszczała mi ;p (zawsze to robi jak trochę mokrego dostanie). Jest lekki co jest ważne jak dla mnie trochę za krótki kabel i co ważne zbyt mała pojemność 400ml często trzeba dolewać wodę. To tak po wstępnym zapoznaniu się z nową moją zabawką ![]() Ogólnie zadowolona |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekam w taki razie ![]() Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moim skromnym zdaniem mop ten jest przereklamowany
![]() W moim przypadku jednak nie sprostał oczekiwaniom nie zdał egzaminu z innymi rzeczami do których miał być idealny.Mycie zabawek do kąpieli nie dał rady, czyszczenie kamienia wodnego nie zdał egzaminu itp. Nie zapominajmy jednak że ja chciałam zaoszczędzić i zamiast piorącego odkurzacza kupiłam mopa bo chciałam wszystko nim zrobić. W rezultacie kupiłam odkurzacz http://www.ebay.co.uk/itm/VAX-V-124A-Upright-Carpet-Upholstery-Washer-Cleaner-Vacuum-Cleaner-RRP-329-/141197857401?pt=UK_HomeGarden_CLV_Cleaning_CA&hash=item20e00c5279 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za informację ![]() ![]() Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Podnoszę temat bo nadal myślę nad zakupem mopa parowego. Czy ktoś coś kupił jeszcze i może wyrazić opinię? ITA jesteś nadal zadowolona z zakupu? Mnie zależy tylko na dokładnym umyciu podłogi w kuchni, łazieneczce ![]() ![]() Yhh tyle tego, nie wiem w co warto zainwestować i nie żałować zakupu. Aha mnie zainteresowało urządzenie Zelmera -> KLIK --- Ostatnio edytowane 2014-07-02 21:35:37 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna, fajne to wielofunkcyjne urządzeni ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie czytałam ze do paneli to mop parowy niezbyt - do podłóg drewnianych tak. Ale może to zależy od modelu urządzenia? Yhhh ITA ma i panele i płytki więc jestem ciekawa czy nadal jest zadowolona ze swojego mopa. Jeśli tak to kupię. O Zelmerze są sprzeczne opinie: jedni piszą że to urządzenie 2w1 sprawdza się a inni że nie. I bądź tu człowieku mądry ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.