37 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To dobrze, że igły się przydadzą. Przyczynę, jak rozumiem zauważyłaś. W czasie gwarancji również nic sama bym nie robiła z częściami, oprócz wymienienia noży czy igieł. Napisałam wiadomość prywatną.
Fides |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki Fides. Z nowymi igłami poczekam. Bo może nie oddadzą mi maszyny a pieniadze....PZDR
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
...nie leżą na ulicy. Rozumiem. Maszyna wróci naprawiona.
Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozumiem Twój żal, Eszam.
Proszę daj znać jak się sprawa zakończy. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Już potrafię nawlekać,szyję różne materiały i powiem szczerze(może być).Szyję 4 nitkami,uparłam się że muszę opanować szycie 4 nitkami,a jak załapię zacznę zmiejszać ilość szpulek.
Pierwszy raz zwężałam podkoszulek,wszystko było by dobrze,tylko po uszyciu,zrobił mi się taki pofalowany bok i zastanawiam się,co ja zrobiłam żle? Może ktoś mnie oświeci,wzór ściegu jest dobry,ustawienie nici chyba dobre,gdzyż ścieg wyszedł prawidłowy.Zmartwiłam się,gdyż chodzę w leginsach,a one często pękają na szwach (wiem,wiem trzeba troszkę schudnąć ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A jak miałaś ustawiony dyferencjał? ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dyferencjał miałam ustawiony po środku.Kurcze czytam i czytam instrukcję i to jest tak jak "prowadził ślepy kulawego"ja muszę łopatologicznie.Ja muszę zrozumieć innaczej nauka idzie w las.Mam i miałam z tym problem.Tablicę Mandelejewa mam w jednym palcu,mimo,że minęło już tyle lat.Fizyki uczyłam się ze zrozumieniem,tak jak matematyki,a historia to mój dramat.Więcej bym zrozumiała,gdyby ktoś mi wytłumaczył co i jak.Chyba kiedy będę w Polsce pójdę gdzieś(tylko nie wiem gdzie),poproszę i nawet zapłacę za wprowadzającą lekcję,bo normalnie za często zaczynam się zniechęcać.Może macie kogoś w Warszawie,kto by mi pomógł?Ja będę 30-06.08 w Warszawie.
Aniu jak zwykle otwierasz mi oczy,pokazujesz palcem że robię żle.Masz anielską cierpliwość.Dziękuję Ci za to!!!!! |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
moglo sie tez tak zrobic od drobniutkiego sciegu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ewo, Możesz zrobić zdjęcie tego falowania?
Fides |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ścieg nie był mały,a zdięcie zrobię i jak mi się uda to wstawię.Jeszcze nigdy tego nie robiłam,ale kiedyś trzeba zacząć!
![]() |
37 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.