Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam!
Ja mam dla was takie pytanie ... Chodzi mi o tkanine, zauwazylam ze dla mnie jest problem znalezc jakas super mega piekna tkannine np. na spodniczke , w Poznaniu mamy caly czas to samo , z internetu przychodzi nie to co sie chcialo ... Tez macie z tym problem ? Jakiej tkaniny wam brakuje ? ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Badanie rynku?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi wszystkich brakuje ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze długi czas szukam tak zwanej kory, na pościel, w pasmanterii jest tylko baaardzo cienka a mi trzeba grubą. No i szukam dalej. Mam duużą kołdrę i ma nietypowy wymiar, kupna pościel o 5 cm zawsze za wąska, chyba nie uwzględniają przy szyciu dodatku na grubość kołdry.. --- Ostatnio edytowane 2014-03-02 17:00:57 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2014-03-02 17:24:44 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak ![]() Może cos z Rosji przywioze ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
przepraszam ,a gdzie Pani szuka ? w sklepie stacjonarnym ? ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A nie wpadłaś do tej pory na to, żeby kołdrę zwęzić o tych 5 cm? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, mieszkam tam gdzie diabeł mowi dobranoc ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie po to kupowałam dużą zeby ją zwęzac, ja bym chetnie doszyła jeszcze jedną, bo sobie ją z męzem przeciągamy kazde w swoją strone ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oj chyba daleko ? ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
diogi- Ustrzyki Dolne ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.