Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nie dziwię się że diogi nie może nic znaleźć bo u nas w Polsce dobrych materiałów w sklepach brak. Już jakiś czas temu mówiłam, że najlepsze materiały zdobywam w ciuchlandach i to czasem prosto odcięte jak ze sklepu. ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Stały Bywalec
|
|
Ja do Sanoka mam jeszcze ho ho ho ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
NIEDLUGO JADE DO rOSJI , JA POCHODZE Z iVANOVO (MIASTO TEKSTYLIA) KIEDYS lODZ Z MOIM MIASTEM WSPOLPRACOWAL, ZROBIE ZDJECIE I POKAZE JAK POWINNIEN WYGLADAC SKLEP Z TKANINAMI ![]() ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A jak to cenowo wychodzi? Diogi? Nie obawiasz się teraz jechać do Rosji? Trochę tam gorąco ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-03 22:28:27 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A może przywieź materiały zamiast zdjęć i załóż dla nas sklep ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja nadal nie wiem, co znaczy "mega piękny materiał", albo "dobry". Dla każdego dobre i piękne jest coś innego. Dobry gatunkowo? Dużo kosztuje i przez to pewnie póki co jest słaby popyt na to, a co za tym idzie, sklepom się nie opłaca trzymać różnych kolorów i wzorów. Może ja mam za słabą fantazję i szyję ze zwykłych, a nie z mega pięknych i dobrych tkanin, ale mnie w kupnie tkaniny, która sobie wymyśliłam, do tej pory ograniczały tylko fundusze. Nie twierdzę, że w Polskich sklepach jest raj tkaninowy, ale żeby twierdzić, że brak dobrych tkanin, to już moim zdaniem przesada.
I zgadzam się z Agaaffek - uszyć coś wyjątkowego z wyjątkowej tkaniny to nie taka sztuka, jak uszyć coś wyjątkowego z typowego materiału. Diogi, a tak z ciekawości - jakich konkretnie tkanin szukałaś w Poznaniu i nie znalazłaś? Poza tym jeśli pochodzisz z "tekstylnego" miasta, to ja się nie dziwię, ze wszędzie indziej będzie Ci mało. Nie każde miasto musi być "tekstylne". --- Ostatnio edytowane 2014-03-04 07:55:45 przez matrioszka --- ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest parafraza powiedzenia, że sztuką jest zrobić coś z niczego
![]() ![]() ![]() Co do Poznania to nie rozumiem także, niemal wszystkie internetowe sklepy, hurtownie z "fajnymi" materiałami są albo w Łodzi albo w Poznaniu ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj tak. Bardzo lubiłam żyrardowskie lny i elanolny. Szkoda, że zaorali. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jade badac rynek wlasnie ![]() i moje pytanie bylo nie tak poprostu zadane, a z celem sie dowiedziec co Panstwo chcielibyscie,tak bym wiedziala czego szukac a na temat obawow swoich to chyba sie nie boje ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ok.
jezeli chodzi konkretnie o mnie, to mowie o kolorach ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.