31 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam każdej po 4 szt.
I wolałabym sprzedać je jeden kolor w całości. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora mi chodzi o tę dzianinę:
![]() |
|
ok.odkładam ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Koreńko proszę podlicz mnie za tę bawełnę w paski i za koronkę i za tę malinową dzianinę + przesyłki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora, ja chcę Twoje guziki. Szary mix, opalizowane i małe i zielone, ale porozmawiamy poważnie po niedzieli ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobrze Brumm. Zapraszam po niedzieli ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kora mi prosze zarezerwowac
2.Dzianina elastyczna, ładny kolor maków polnych 19.Bawełna w 3 kawałkach Bawełna haftowana /niestety 4 kawałki ale duże/ Wełna ,kolor fiołkowy (nada sie na zakiet?) no i najprawdopodobniej te skory skoro mowisz ze sa w ciemnym brazie ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-28 10:57:30 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za chwile wszystko pokaże jeszcze raz (skóry) ,tkaniny zarezerwowane .
Fiołkowa wełna jest raczej sukienkowa moim zdaniem,ja bym żakietu z niej nie szyła Kasiu. Poza tym czy nie jest tego zamało na żakiet? Przemyśl sprawę,rezerwacja zrobiona. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Przyrównując ten brąz do realnej rzeczy powiem tak jest zdecydowanie jasmniejszy niz gorzka czekolada Wedlla ale też zdecydowanie ciemniejszy niż czekolada Milka. Nie wiem jak na innych monitorach ale u mnie te kolory sa prawie autentyczne. A to wełenka z bliska ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
a to sie zastanowie
![]() ![]() Zdjecie juz przesylam do tesciow - wieczorem dam odpowiedz ostateczna. Oni wlasnie robia sobie kuchnie w starodawnym stylu i wygrzebuja ze strychu stare graty i odnawiaja ![]() Tesciu po pracy kupi obie czekolady i porowna ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-28 12:51:14 przez sallma --- |
31 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.