31 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Lidko - jestem właśnie na urlopie w Opolu. Widziałam tą ofertę w sklepie - ale nawet nie weszłam ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
A dziś juz było pusto
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kora będzie coś nowego? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Będzie ,będzie ![]() Nie mam siły robić cokolwiek na strychu w tym upale ale postaram się dodać trochę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
W takim razie ja tez czekam bo mam kilka upatrzonych materiałów u Ciebie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
OK, to czekamy(y) na wiadomość tutaj ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak więc... zmobilizowałyście mnie dziewczyny,może będę aktywniejsza w tym temacie ![]() Zapraszam wszystkich serdecznie do mojego straganu ![]() Wstawiłam kilka tkanin, naturalne skóry licowe,chusty z kaszmiru na bluzki takie jak szyje Kasia - KLIK - i kurtki z ekologicznej skóry dla szyjących torebki i torby Ceny podlegają negocjacjom ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-23 13:20:50 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Koreńko ale dodałaś nowości! Od razu pisze, ze nie działa galeria z guzikami i z apaszkami. Album jest zastrzeżony i niedostępny.
A mnie interesuje:c * czekoladowa koronka * tkanina impregnowana - co to jest? Jest ona elastyczna? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus,dziękuję za informację
Nie umiem tego naprawić ![]() Wszystkimi sposobami uaktualniałam te albumy czyniąc je widocznymi jak inne i ... i nic. Nadal są niedostępne ![]() Będę szukać sposobu ale jestem ... ![]() ![]() Koronkę czekoladową mam zarezerwować? W albumie jest jeszcze fioletowa,co Ty na to? ![]() Impregnowana tkanina nie jest elastyczna,nie umiem dokładniej napisać niż to,że jest śliska,że nadawałaby się np. na kurtkę wiatrówkę. Sprawia wrażenie,że może być nieprzemakalna. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ahaaa to ja poproszę o rezerwacje czekoladowej koronki ![]() ![]() ________________________________________________________
31 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.