Stara Gwardia
|
|
Właściwie to rysuje bluzki spodnie sukienki Lubię rysować i projektować .Teraz naszła mnie myśl.Czy dałbym radę to uszyć ??????????????????. Trzeba mieć chyba sporo doświadczenia i ja bo dopiero zaczynam raczej mam nikłe szanse na to by moje kolekcje weszły w życie?Co sądzicie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
OTO ONE ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
NASTĘPNE ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo ciekawe
jak bedziesz chcial,to wejda w zycie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak to kiedyś ujął mój wykładowca: rysunki sprawne. Ale same rysunki w życie nie wejdą, od pomysłu do przemysłu daleka droga. Wielu się udaje może więc Tobie również. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
dałoby radę to uszyć?Ile musiałbym się uczyć ?Tak fajnie by było zaprojektować a potem uszyć żonie sukienkę czy bluzkę .Te moje projekty to pewnie jakąś specjalistyczną maszynę bym musiał mieć? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiesz, problem polega na tym, że tak naprawdę łatwiej narysować niż uszyć. Idealnym jest rozwiązanie, kiedy najpierw umie się choć trochę szyć, ma się pewne doświadczenie w pracy z różnymi materiałami, a potem zaczyna projektować. W przeciwnym razie osoby z nawet wieloletnim doświadczeniem w projektowaniu będą miały olbrzymie problemy z wprowadzaniem swoich wizji w życie. Bo rysunek i pomysł to jedno, a szanse jego wykonania zgodnie z rysunkiem - to drugie.
Dramatycznie ciężka jest współpraca z osobą, która ma pomysł, a nie umie dobrać odpowiednich tkanin, nie mówiąc już o sugestiach na etapie krojenia i szycia. Narysować domek z drzwiami, oknami i dachem potrafi każdy, ale go zbudować - już niekoniecznie. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Czeremcha podeszła do tematu łagodnie, ja napiszę wprost. Są rysunki/szkice, czyli jest zaliczone 1% projektu, jeszcze pozostałe 99% i ciuchy będą gotowe.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Bogdan Ty brutalu ![]() ________________________________________________________
|
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Jestem zwolennikiem przedstawiania prawdy, nawet gdy nie jest miła.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.