68 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Administrator
![]() |
|
Tak, jeden guzik JEST BARDZO ok. W OGÓLE TO PIĘKNY ŻAKIECIK, TEŻ LUBIĘ SZALOWE KOŁNIERZE, SĄ TAKIE KOBIECE :TAK: ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monik ja też jestem za jednym guziczkiem fajnie to wygląda!Bardzo ładny żakiecik....ale Ty się rozkręciłaś kobietko!!!!Brawo!Oby tak dalej!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No sie rozkrecilam,az mi materialu znowu brakło.
Prawie juz uszyłam kurteczke ze skory, praktycznie uszyłam sukienke z dekoltem łódką- tez wykroj z papavero, a tu materiału brak.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem bardzo ciekawa jak ci wyjdzie kurteczka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny żakiecik ![]() i koronka, świetny pomysł ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dołączę do chóru i zaśpiewam- jeden guziczek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hmm, skoro tak, to przegłosowane, zostanie jeden guzik i juz! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W żakieciku obowiązkowo 1guzik. A sukienka z wykroju z papawero jest oszałamiająca, zapisałam na pulpicie i będę coś kombinować
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, widze, że juz kolejną osobe namówiłam na tą sukienkę, bo Sus pisała, że też się skusi! ________________________________________________________
|
68 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.