68 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
NIe, zupelnie się nie uciągał, więc ... wykroiłam ze skosu! I z tego białego i granatowego. I całkiem, całkiem. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo ladna,super w niej wygladasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna sukienka Moniko! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo piękna sukienka!
Jednak to cięcie i wstawka "na poprzek" ![]() ![]() Szybkie szycie jest cool! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Racja, Brummig, szybkie szycie jest cool! Tylko żeby potem pasowało, hehe.. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
alez cudna sukienka! bomba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jejku, oglądałam ją już na Twoim blogu i na papavero a nie napisałam jeszcze że cudna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Monia ślicznie ci wyszła ta sukienka,pięknie w niej wyglądasz
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkie pochwały dla tej ślicznej sukieneczki zostały już napisane przez koleżanki i Ludwika, spóżniłem się ....... Ale podziwiam Cię za tempo szycia i "fastrygowanie" szpileczkami, efekt jest SUPER !!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, pochwały się należą bo nie dość ze sukienka świetnie uszyta to jeszcze Ty świetnie w niej wyglądasz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
68 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.