68 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
piekna spodnica i bluzeczka! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Spódniczkę już widziałam na twoim blogu i bardzo mi się podoba bluzeczka też ładna,dodasz do niej sweterek i jeszcze w niej pochodzisz całą jesień
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
też właśnie podziwiałam Twój blog, piękne jest to wszystko, podziwiam i pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawa jestem czy już szyjesz cieplejsze ciuszki?
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bronię się jak mogę, żeby jeszcze trochę poż(sz)yć letnio, ale czas biegnie nieubłaganie... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Spódniczke już podziwiałam wcześniej a bluzeczkę dopiero teraz widzę - urocza. Naprawdę sam urok i wdzięk ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczka faktycznie jest urocza ale ta spódniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne rzeczy szyjesz, miło się ogląda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NO i tak jakos wyszlo, ze niby jesien sie zaczyna a ja wlasnie koncze szyc sukienke letnią (!) z wykroju papavero i wydrukowalam sobie kolejne dwie, heh! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak Monia trzeba dusić to lato jak najdłużej Twoje uszytki bardzo mi się podobają szczególnie spódnica!!!
|
68 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.