68 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem, że to juz bardziej zimowo, niz jesiennie, ale nie pokazywałam Wam jeszcze kurtki z eko-skorki uszytej na bazie wykroju z papvero. W wersji orginalnej to byl zakiet zapinany na guziki. U mnie jest kurteczka na suwak. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Moniś kurtka wyszła ci znakomicie nie ukrywam że czekałam aż ją pokarzesz,jestem w trakcie szycia tego samego żakietu tylko z materiału i bez przeróbek no może wszyję zamek zamiast guzików bo bardziej mi się podoba
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz, ja szyłam z eko-skorki, wiec material byl gruby, poza tym nie bylo jak przeszyc zeby potem sciagnac glowke i ladnie wdac. Ale faktycznie, jakies są dziwne, bo się kręca trochę. Nawet poszlam po pomoc do mamy i ona mi dopiero od nowa wykroila glowke rekawa. Dlatego musialam potem doszyc mankiety, bo sie zrobily za krotkie. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładny, świetnie w niej wyglądasz. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ekstra Moniko uszyłaś i ekstra wyglądasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fana kurteczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monik super Ci ta kurteczka wyszła!! Wolałabym dłuższą no ale taki w sumie był krój na Papavero. Zaraz lecę na Twojego bloga ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Och zazdroszczę figury, kurteczka jak wszystko przed nią świetna.I naprawdę ładnie Ci w niej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I Ty serio to uszyłaś sama?? na maszynie?? Kurcze kurteczka jest genialna! strasznie mi się podoba
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie też się bardzo podoba, zawsze boję się szycia czegokolwiek skóropodobnego na maszynie bo każda tkanina nie jest taka sama i jedno szyje a innego nie chce, a swoją drogą przypomniało mi się teraz jak wiele lat temu uszyłam szwagrowi na starej maszynie deptanej całą kurtkę ze skóry ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.