21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczna podusia ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chciałam sie pochwalić nowym uszytkiem i wątku znaleźć nie mogłam... ![]() Eh ta moja systematyczność .... ![]() Sukienka uszyta częściowo w długi majowy weekend i kończona wczoraj. Podoba mi się choć może zdjęcie nie jest zbyt zachęcające . teraz czekam na lato a może tylko na letnie ,upalne dni. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna jest, z takimi rękawkami jak lubię. A z tymi dodatkami wygląda rewelacyjnie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
A gdzie zdjęcie na ludziu??? Podoba mi się ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna sukienka,na ludziu wygląda na pewno jeszcze lepiej
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ super sukienka!!! i teraz przyda się jak ulał w końcu lato no nie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poduszeczka przypomina mi...zdobione jajko wielkanocne. W Rosji był zwyczaj obdarowywania się bardzo drogimi zdobionymi bogato jajkami na Wielkanoc - Jajka Niespodzianki carów miały kamee, były zdobione złotem i były przewiązane szarfą. Ja wygrzebałam swoje szpilkowe serduszko' ... zrobione przeze mnie kiedy miałam 6 -7 lat. Musze... zrobić nowe, po 30 latach ![]() Sukienka jest w moje ulubione wzorki. No i długa, też takie rzeczy lubię. Natomiast rzadko zakładam jednoczęściówki - nie wiem dlaczego. Jak to jest, że kiedy zaglądam na czyjś wątek to wlaśnie uszył coś co mi sie osobiście podoba? ![]() Nic, witaj w klubie ![]() ![]() ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Koruś fajna sukienka!
|
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze zajefanie ta sukienka wygląda!! Materiał ma świetny wzór, idealnie dopasowałaś go do luźnego fasonu. Uwielbiam takie maxi sukienki! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super letnio-romantyczna. Też uwielbiam maxi sukienki ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.