12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Świeżynek
![]() |
|
Piękne rzeczy tworzysz,córeczka wygląda prześlicznie w czapeczce
![]() Podobają mi się serwetniki i pudełka w koroneczkach. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny ![]() Mała dziewczynka ma katar. Strasznie wiało ostatnio u nas i temperatury były bardzo niskie. Liczę,że tylko na katarze się skończy. Dzisiaj moja sukienka, bo przecież kiedyś nadejdzie lato. ![]() To dwa prostokąty zrobione z ozdobnej włóczki bucle na maszynie MODA. Zszyte na maszynie Łucznik i ozdobione szydełkiem. Kolorystę nadają dodatki,mnie ostatnio podpadają wszelkie odcienie brązów, kawy,beże. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow! ależ ona sie musi pięknie prezentować na Tobie, te wykończenia...a próbowałas z jakimś intensywniejszym kolorkiem? czerwonym, zielonym? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
śliczna i jak wiele możliwości z dodatkami ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właściwie nie wiem co napisać. Bardzo mi się podoba, właśnie w takiej stylistyce, a przynajmniej do środy ma być bardzo ciepło ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna!
Ciepło już jest ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za komentarza,sukienka już się przydaje. Straszliwe upały panują u mnie. ![]() No i to jest to co lubię,dzianina,blisko ciała i fajnie się układa. Dodatki można zmieniać wg. upodobania. Mam mały zapas apaszek ![]() że będę odświeżała swój wygląd. Przydałoby się jeszcze jakieś bolerko ,sukienka byłaby uniwersalna ale niestety włoczki takiej już nie mam. Może w innym kolorze ?Mam tylko czarną,szkoda ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Chcę tę maszynę ![]() ![]() Śliczna! Kolor mój, fason mój - chcę ją!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ cudna ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie wiecie dziewczyny, gdzie można kupić serwetki na przystrojenie stołu weselnego ?
|
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.