12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Administrator
![]() |
|
Popieram w 100% ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy masz ochotę się nauczyć Su?
Służę pomocą ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wiesz co - nie wiem czy mam tyle cierpliwości. Jak będę w ostatnich miesiącach ciąży to mnie nauczysz ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ok. ![]() Rozumiem,że już odliczamy ten czas ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie nie jeszcze nie ![]() ![]() Jakieś nowe tkaniny będziesz sprzedawać?? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wstawiłam własnie do albumu i opisuję ... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kochana Sus, to może zacznij łykać Folik, lub inny preparat z kwasem foliowym
![]() Albo może łykaj witaminy dla kobiet w ciąży, to może zdarzą Ci się bliźnięta, tak jak mnie ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-17 20:15:50 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
|
|
pajesia - ja łykam właśnie Femibion - jak mi się przypomni czyli tak co 3-4 dni - ale chyba przestane bo mnie wystraszyłaś
![]() I w mojej rodzinie i u męża występują bliźniaki - mąż ma właśnie brata bliźniaka i się boję że nam się przytrafi ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sallmo, spokojnie!
![]() Wg mojej gin takie jednojajowe są dziełem zawsze przypadku, a skłonność do posiadania dwujajowych dziedziczona jest po kądzieli. A swoją drogą, Ty, Sus, macie potencjał, dałybyście radę bliźniakom ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O ja chętnie zgłoszę się po pomoc jak coś nie będę wiedziała. Szydełko to jest to!
|
12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.