12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko dzięki,faktycznie sposób łatwy . ![]() Ja takiego nie znałam . Przyda mi się z pewnością i nawet udało mi się uwiązać taką kokardę bez szablonu, " w powietrzu". Ale tej metody chyba nie można zastosować przy wiązaniu przymocowanej,przyszytej szarfy. Chyba,że tylko ja ' nie widzę' jak by to można zawiązać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora, ta która pokazałas na zdjęciu, jest najpierw zawiazana, a potem przyszyta.
Rozumiem, że chodzi Ci o taką wiązaną z przyszytej szarfy, to wtedy faktycznie tekturka odpada. Ale to trzeba troszke popróbowac i napewno wyjdzie. --- Ostatnio edytowane 2011-05-09 21:41:48 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora, a mogę ściągnąć te serwetniki?. A firanka piękna, usiłowałam sobie zrobić kiedyś chustę na szydełku w węże. Zrobiłam 10 rządków. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiście,ściągaj . ![]() Powinnam poprawić swoje ale może na następne święta wykonam nowe,bardziej dokładniej ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ech kobieto pomysł i wykonanie, ja nie wiem, tylu ludzi utalentowanych chodzi po świecie, a dookoła taka bryndza. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora cuda pokazujesz cuda
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zawsze z miłą przyjemnością oglądam i chylę głowę .Bo ja takiego daru i cierpliwości nie posiadam .
A tak mnie zawsze zachwycają takie robótki . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Świeżynek
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny ![]() Żeby wszystko u mnie było "w normie" własnie szyję kapelusik dla małej... Czyli robię kolejną rzecz podczas kiedy niewiele z rozpoczętych skończyłam... ![]() Ale to pilna sprawa,priorytet-nadciągają upały i mała musi mieć coś do osłaniania główki. Może jutro skończę i pokażę jak będę mieć naprawionego kompa... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tak pokaż koniecznie bo szukam inspiracji na kapelusze i waham się pomiędzy szyciem a szydełkiem
![]() |
12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.