Stały Bywalec
![]() |
|
dziękuję! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajna bluzka. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładnie, równiutko (przynajmniej na tym sfotografowanym wycinku) i ciekawe zestawienie materiałów, pięknie grają kolorystycznie. Bluzka ze smakiem. Czapla też fajna ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ładne uszytki, foty masz niesamowite, zazdroszczę talentu bądź fotografa.
![]() |
|
dziękuję Wam bardzo! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
w sumie to wrzucę i plecak, została mi resztka dzianiny piankowej, zastanawiałam się jakiś czas co z nią zrobić i postanowiłam połączyć ją ze ścinką szarej dresówki. Po co miałyby się zmarnować ![]() ![]() Miłego wieczoru! www.bar-bor.blogspot.com ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny, kolorystyka bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super wyglądasz w tej bluzce, bardzo fajnie zgrywają się z sobą kolory. W ogóle bardzo ładna i zgrabna z Ciebie dziewczyna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dawno nie usłyszałam tylu miłych słów, bardzo Wam dziękuję ![]() ![]() Szycie sprawia mi wiele satysfakcji, ale uwielbiam też przygotowywać fajne zdjęcia, żeby przyjemnie się oglądało, myślę że ma to ogromne znaczenie. Pozdrawiam! www.bar-bor.blogspot.com ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetny plecaczek!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.