Stały Bywalec
![]() |
|
Pochwalę się i ja, co udało mi się wypuścić spod igły. Siedzę sobie w akcesoriach, torbach, workach, poszewkach i innych takich ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia! www.bar-bor.blogspot.com --- Ostatnio edytowane 2015-01-04 20:45:55 przez BarBór --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ta w słoniki jest fajna
Arek ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo fajne torby/wory ![]() Edit: Btw, wlasnie zajrzalam na Twojego bloga... wszystkie fotografie sa po prostu nieziemskie! --- Ostatnio edytowane 2014-10-28 19:53:41 przez black_candy --- ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Aaaale miło to czytać ![]() Ja uwielbiam szyć akcesoria, chociaż przyznam się, że ciuszki kuszą... czekam na jakiś wykrój, który skradnie mi serce i nie pozwoli mi się zniechęcić ![]() ![]() będę zaglądać na Twojego bloga! Pozdrawiam! www.barbors.tumblr.com ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo fajne akcesoria i torby 😊 też lubię je szyć, bardziej niż ubrania😊 można szaleć z kolorami, lamówkami, wypustkami😊
--- Ostatnio edytowane 2014-10-30 13:34:49 przez Monik --- --- Ostatnio edytowane 2014-10-30 13:35:33 przez Monik --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dokładnie! ![]() ![]() bardzo podoba mi się Twój pokrowiec na maszynę i widzę, że masz tego samego Łucznika co ja ![]() miłego wieczoru www.barbors.tumblr.com ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam starego łucznika i silverke z Lidla od niedawna. Pokrowiec juz wiem, ze ma mankamenty. Jakbym robiła go po raz drugi wyglądałby innaczej. Ale zawsze tak jest. Tak samo jak Ty, caly czas myślę o krojach nerek. Podobają mi sie te półpłaskie najbardziej- może kiedyś uda się coś na ten kształt uszyć 😊
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja właśnie próbuję z taką półpłaską, są najfajniejsze. Dużo zależy też od dobrania materiałów. Jak coś fajnego wyjdzie to dodam tutaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ja szyje takie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
o właśnie, takie są super ![]() ![]() pozdrawiam! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.