15 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
to takie moje małe zboczenie z tymi zdjęciami ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dolaczam sie do zachwytu i nad produktami, i nad zdjeciami ![]() Moze moglabys moze polecic jakis dobry, darmowy, dostepny program do edycji / kurs internetowy obrobki cyfrowej zdjec w jakims GIMPie czy czyms? Korzystalas moze z czegos takiego, lub jestes samoukiem w tej kwestii? Mysle, ze bylaby to przydatna wiedza dla wszystkich blogujacych i chwalacych sie uszytkami na forach i fejsbukach ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja korzystam z photoshopa ![]() P.S jestem samoukiem, moje studia wymagały opanowania programów graficznych. Myślę, że warto poszukać na blogach pod hasłem "jak fotografować", "jak edytować" lub coś w tym rodzaju. Podejrzewam, że kursy są kosztowne, niestety. pozdrawiam! i dziękuję za miłe słowa ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-14 16:53:03 przez BarBór --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Szył ktoś z Was "Lace Bra"? Przeróżne fasony są teraz bardzo popularne, koronki, paseczki. Wybrałam nieco tańszą opcję i uszyłam swój. Chyba się wkręciłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładny ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
z koronką nie do końca trafiłam, miałam jakąś ścinkę w domu i uznałam, że nada się na próbę. Nadała się o tyle, że wiem jak wykroić i zszyć, ale wyposażyłam się już w inną, bardziej bieliźnianą i delikatną. Zauważyłam, że nie ma zbyt dużego wyboru w koronkach, przynajmniej w sklepie, w którym bywam najczęściej, a szkoda. Może znacie jakieś sprawdzone źródła? ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dawno mnie nie było, a widzę, że kilka ładnych rzeczy pokazałaś
![]() A Twój stanik wygląda prześlicznie, z resztą bluza i szkicownik również. Robiłaś go od podstaw, szywałaś kartki czy korzystałaś z już złączonych? Jestem bardzo ciekawa, bo sama bym chciała mieć bardziej personalne szkicowniki ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Też nie znalazłam jeszcze idealnej koronki. Szyłam dzisiaj wersję z jakiegoś grubszego, podobno też bieliźnianego materiału i jest bardzo przyjemny dla skóry. Wzór też ładny, co prawda groszki nie typowa koronka, ale jestem zadowolona z efektu ![]() ![]() Co do szkicownika, to robiłam go od zera, kartki zszywałam ręcznie, okładka ze skóry jest usztywniona tekturą. W sumie więcej w nim pracy ręcznej niż maszynowej ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Czadowe.Masz talent kochana!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super bielizna