15 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo! ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Barbórko!
Bielizna pięknie uszyta, starannie i (dzieci - wyjść!) - seksownie. Mnie się wprawdzie nie podobają koronki, ale też wiele zależy od tego, kto i JAK je nosi. Bo to już wyższa szkołą gotowania na gazie... ![]() A względem wypełnień usztywniających - pozwolę sobie przypomnieć o moim wątku "materiały pomocnicze FREE". Mam tego w pytkę fest i codziennie wywalamy do hasioka tyle, że aż żal... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Boska ta bielizna....oj...chciało by się w takiej pokicać tu i ówdzie.
Pòki co, zostaje mi dieta ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podpisuję się pod tym ![]() Tylko z tą dietą u mnie na bakier, coś nie działa ![]() ![]() I bardzo podobają mi się zdjęcia. Świetne są. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie no, bez jaj. Dieta pewnie działa, trzeba ją tylko zacząć. Ja czekam na poprzeprowadzkowy "spokój".
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
/ Nie no, bez jaj. Dieta pewnie działa, trzeba ją tylko zacząć./ napisała Iwi.
( Cóś mi się porobiło i nie zacytowało ![]() Hehehe...no tak. Zaczynałam ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-24 20:16:58 przez mmstycha --- --- Ostatnio edytowane 2015-01-24 20:21:40 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sami dobrze wiecie ile dają takie słowa jak Wasze ![]() Właśnie za to cenię forum. Tutaj bardziej otwiera się głowa, nazywamy to co widzimy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o żesz ja..... Piękna bielizna!!! Aż mi się pozazdrościło - też taką chcę! ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
uszyłam ostatnio spódnicę z koła, na gumie. jak na moje osobiste potrzeby jest ok, ale przy pierwszym podejściu musiałam spruć pasek, guma musi równo leżeć, a marszczenie ładnie wyglądać ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo ładny kolor wybrałaś
![]() ![]() |
15 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.