15 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Jak miło to słyszeć, że z chęcią tutaj zaglądasz ![]() Komplement zawstydzający, a figurę szczęśliwie dostałam z genami. Mimo to nie nosiłam nigdy takiego fasonu spódnic i muszę się przyzwyczaić ![]() A ja czekam na Twoje szyciowe posty! ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
świetna spódnica, a do tego ładnemu we wszystkim ładnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja chyba też na to czekam
![]() ![]() Ale wracając do Twojej spódnicy, to wygląda bardzo ładnie, dziewczęco, ale nie infantylnie ( co niestety czasem się zdarza). Czekam na Twoje kolejne prace ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się ![]()
Skąd masz moją podobiznę ![]() ![]() http://thumbs.dreamstime.com/z/dancingowy-hipopotam-24717051.jpg --- Ostatnio edytowane 2015-02-10 18:16:33 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
BarBórko świetnie wyglądasz w nowej spódniczce
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No i zakurzyłam maszynę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Proste formy są najlepsze bo uniwersalne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
to nie jest skóra naturalna, ale jest dość stabilna (na lewej stronie ma taki jakby meszek czarny). Nie rozciąga się.
Też lubię takie proste formy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak właśnie kojarzyłam tą ekoskórę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
tak i do tego niedrogi ![]() ________________________________________________________
|
15 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.