Stały Bywalec
![]() |
|
dziękuję! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ktoś poprosił mnie ostatnio o uszycie 'poduszki na prezent ślubny', dostałam wolną rękę, co często jest dużym utrudnieniem ![]() Może nie odkryłam niczego nowego, ale efekt ciekawy, wszyscy zadowoleni, a to zawsze największe wynagrodzenie ![]() Połączyłam szary len z białą bawełną, którą obszyłam ażurową tkaniną. Żałowałam bardzo, że zostałam poproszona tylko o jedną poduszkę, ale niestety nie miałam na to wpływu. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przepiękna, aż chciałabym sama taką posiadać
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poducha super, a mogłabyś zdradzić z czego jest zrobiona podłoga, bo jest powalająca.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
kolejny worek-plecak z połączenia dwóch tkanin.
![]() |
|
Super! Skąd taka ładna tkanina?
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
'tkaniny wrocław' na fb ![]() jest fajna, bo nie jest pikowana tylko 'wybijana', jakby tłoczona co daje ciekawy efekt ![]() p.s zaraz zabieram się chyba za szycie komina w tym połączeniu. Jak coś mi z tego wyjdzie jutro pokażę ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-12-02 19:13:21 przez BarBór --- --- Ostatnio edytowane 2014-12-02 19:13:50 przez BarBór --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tkanina rzeczywiście godna uwagi ![]() ________________________________________________________
Moje szyciowo-blogowe zmagania
http://.totolijo.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
tak jak pisałam tak zrobiłam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.