Wersja do druku

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Mistrzyni Krawiectwa
rewelacja :oklasky:

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Świetna kolekcja !! Jeszcze raz wychodzi prawda, że najprostsze rzeczy są najpiękniejsze i najbardziej funkcjonalne. Jestem szczególnie zauroczony sukieneczkami, niby prostota , a jakie słodkie !!
Ciekawy jestem, Boguszw, czy Ty sam szyjesz te dzieła, czy masz osoby do pomocy ?
Świeżynek
wojtku w tej kolekcji która całą konstruowałem miałem pomoc gdyz w tak krótkim czasie nie udałoby mi sie stworzyc wszystkich ubrań...jednakże wszystkie pary spodni kilka sukienkem wykonywałem sam.....jedną w noc przed pokazem :)
Mistrzyni Krawiectwa
O matko!!! i córko. Niedyskretnie zapytam. Ile poszło Red Bulla?
jedną sukienkę w noc.... różową z paskowanymi rękawami prosta wiec tak duzo nie było szycia gorzej z konstrukcja do której było mi cięższko sie zebrać bo ostania bo stres bo juz nie chce mi sie.... sukieka powstała by szybciej jednkaze konstrukcja była wykonana nie przeze mnie i wystapiły problemy które uniemożliwiły wykonie wyrobu wiec trzeba było przerobić....

a w miedzy czasie wyknałem cos dla mnie szalonego kombinezon z głowa i rekawiczkami... szaleństwo ale ..... wiem ze potrafię

--- Ostatnio edytowane 2011-11-03 21:19:18 przez boguszw ---
Świeżynek
na zdjeciu aktor Kamil Maćkowiak a twórca projketu p.królikowski wykonanie... ja

--- Ostatnio edytowane 2011-11-03 21:19:45 przez boguszw ---
Świeżynek
i tyle chwalenia :0 w miedzy czasie były jeszcze inne dzieła ale cóż zdjęć brakuje chyba ze poszperam gdzieś i pokaże wam na co mnie stać ....ale powiem szczerze ze ja nadal sadzę ze nic nie potrafię i przede mna jeszcze nie jedno wyzwanie..... aaaaa zapomniałem powiedziec ze jestem tez po konstrukcji wyrobów zwanych bikini cos strasznego a ponoć proste. ja wysiadłem przy majtach typu hipstery czy stanikach z fiżbinami pomimo ze tlumaczono mi i widziałem jak sie szyje staniki (dosc prosta sprawa) ale nie wiem czy podołałbym uszyciu stanika z fiżbinami...
efekty pracy poniżej
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,9898129,65_lecie_bikini___piekne_dziewczyny_na_Fali__ZDJECIA_.html
twórca była anna lejpold ja tylko skrycie w cieniu po nocach pomagałem fakt ze cała kolekcja powstała w jeden sobotnio-niedzielnny weekend a szczególnie podziekowania dla p.lidki która nasze wypociny szyła... czasem nie wspomina sie o ludziach dzięki którym mozemy podziwiać wyroby...

Mistrz Krawiectwa
Bogumił, podziwiam Cię, szyjesz fantastycznie !!! Znam ten "ból", kiedy trzeba szyć sukienkę pod presją czasu , w parę godzin.
Moim zdaniem za nisko się cenisz, Bogumił!! Kostiumy bikini są super. Ogromnie zazdroszczę Ci , że mogłeś brać udział w takim ekscytującym szyciu. Jesteś naprawdę uniwersalny !! Jak będziesz miał chęć podzielić się ze swoimi przemyśleniami w konteście szycia, to chętnie wymienię poglądy na priv.
Świeżynek
jesli bede potrafił to zapraszam....

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.