10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stały Bywalec
![]() |
|
dopiero to zobaczyłam.... rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
piękne! proste i eleganckie! no WOW
|
|
Świeżynek
![]() |
|
witajcie dawno mnie tutaj nie było dużo się działo troszku się szyło.... po fashion weeku otrzymałem propozycje wykonania projektu dla pewnego artysty a w poniższym pliku prezentuję efekt końcowy kombinezonu Kamila Sobczyka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=sGAC38oPX10&list=FLtzgFNFTC_2YEVbM6dDwRmA&index=2 --- Ostatnio edytowane 2011-08-23 00:26:38 przez boguszw --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Boguszw jak ja ci zazdroszczę talentu
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję choć powiem szczerze ze ja tego nie czuje wiem ze tutaj są o wiele zdolniejsze osoby do których nawet nie śmiem się porównywać próbuje tylko choć w niewielkim stopniu poczuć satysfakcję z tego co robię
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie dopasowany strój, bardzo dobrze uszyty i (tu będę trochę złośliwa, w razie kontrowersji proszę o usunięcie posta) Gawęda wreszcie wygląda jak człowiek ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratulacje BOGUSZW szyjesz ciuchy z najwyższej półki!!!Do tego skromny jesteś!!!Takich ludzi lubię podziwiać!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, tylko ciekawe jak długo ![]() ![]() Boguszw jesteś naprawdę mistrzem w swoim fachu, strój świetny! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też mi się bardzo podoba, rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.