10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podoba mi się, szczególnie czarna sukienka z białym kołnierzem i czerwonymi wstawkami na biodrach. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna kolekcja,miałabym z czego wybierać.Wpadły mi w oko spodnie z delikatnym połyskiem i princeska z czarnymi rękawami i wiele innych.
Tylko czemu te modelki takie naburmuszone? Czy na wybiegu zabrania się im choćby delikatnego uśmiechu... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajne, fajne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
W zasadzie wszystkie zwracają uwagę
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
bardzo dziękuję za miłe słowa .... chwila odpoczynku i dalej do dzieła
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bogusz Twoje szycie jest MISTRZOWSKIE!!!!Świetny kawał roboty....Z utęsknieniem czekam na kolejną kolekcję
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A mi się wyświetla tylko taki krótki zwiastun ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Su - popatrz tutajKLIK ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora dzięki!!
Jakie cuda! Uwielbiam taką prostotę formy, robi wrażenie. Aż kilka projektów zapisałam sobie, może się zainspiruję (jeśli można). To moje faworyty. Szczególnie sukienka nr 3!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.