Stara Gwardia
![]() |
|
Pytanie Wojtku nie do mnie,ale sie wtrace ,jak to kobitka
![]() ![]() No i na codzień mam różne przeróbki z satyny ,i jakos idzie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj gdyby tylko Wojtek się zgodził ,tez mogę zamiatac
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
mój drogi kolego satyna to pikuś fakt szwy się marszczą ale da rade cienką igła i nicią i jakoś się szyje ale koszmarem dla mnie jest jedwab a do tego satyna jedwabna mowie o naturalnej ją tylko fatygą da się ujarzmić. krepa jedwabna jakoś idzie ale habotai to do dopiero koszmar....
w satynie problem jest wykroczenie satyny szczególnie przy wąskich sukienkach spódnicach podszywarka różnie się zachowuje i czasem psoci wiec pozostaje cienka igła do koralików i ręczne podszywanie ale już dawno nic z satyny nie szyłem.... ostatnio lubuję się w grubej dzianinie a i tu napotykam pewne zapytania ale to już innym razem |
|
Świeżynek
![]() |
|
ulubione żelazko z wytwornicą pary i prawie już leżą:P satynowe szwy a problem sadze jest satyna ta lekka cienka na koszulki nocne a czasem klientki je przynoszą by stworzyć jej wąską kreacje..... bez komentarza
--- Ostatnio edytowane 2011-03-30 00:26:15 przez boguszw --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz juz jestem madra ,bo takie zelazeczko mam
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Czarna sukienka bardzo mi się podoba ![]() Co do satyny to nie lubię z niej nic szyć, unikam jak ognia ![]() Za to dzianiny UWIELBIAM. Nie wiem czy to normalne ale mogłabym szyć tylko z dzianin ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam serdecznie.Dopiero dziś obejrzałam Twój wąteki jestem pod wrażeniem.Wszystko bardzo ładne.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Miło, że jest kolejny pan na naszym forum ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne suknie BOGUSZW. Witaj na forum
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.