Wersja do druku

10 stron: 1 2 3 4 5 6 7 > »

Świeżynek
witajcie a ja szyje tak ....

--- Ostatnio edytowane 2011-03-29 08:15:13 przez Susanna ---
Wiadomość skomentowana przez Susanna :
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku A ja szyję tak:.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
suknia slubna i frak panny młodej
Świeżynek
druga sukienka... jeszcze coś poszukam bym mógł w waszym gronie zaistnieć
Wiadomość skomentowana przez Susanna :
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku A ja szyję tak:.

Załączone obrazy

a to druga w moim życiu
Administrator
Witaj na forum :)
Założyłam Ci osoby wątek, żeby nie robić bałaganu na forum. Tutaj każdy użytkownik ma swój wątek w który wkleja swoje prace.

Pięknie szyjesz, sukienki wspaniałe :) Moją faworytką jest nr 2 :)
Czekamy na więcej!

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
bardzo dziękuję ze otrzymałem oddzielny wątek.... będę starał się pokazywać co tworzę....
Stara Gwardia
Witaj Bogusz ... Nr 1 jest śliczna.

Czy tylko suknie ślubne szyjesz?

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
nie tylko miałem okazje uszyć strój dla pas, dziecięce, stroje do teatru itp dołączam projekty Aleksandry Kmiecik projektantki z którą współpracuję

Załączone obrazy

Świeżynek
co do sukienki numer jeden - sukienka i fraczek z siatki( tiul) haftowany z koralikami zamysł powstania koncepcji był taki aby nie stworzyć wrażenia głowonogiej postaci lecz sylwetki wysmuklonej. Fraczek był jedynym zdobieniem klasycznej prostej a tym samym jak dla mnie pięknej sukni.... bardzo dobrze wspominam ten czas....druga sukienka to był wyczyn jak dla mnie gdyż gustuje i uwielbiam prosty styl krój niczym Calvin Klein góra (stanik) składał się z zakładek który powstał z półkola pas pod biustem dodatkowo podkreślał biust całość z waniliowego jorio( szyfon marszczony fabrycznie) satyny i elastycznej podszewki starzał wrażenie lekkości bytu kobiecości delikatności... jak i w jednej tak i w drugiej kreacji uwiecznieniem piękna kreacji dokonali fryzjerzy i florystki bardzo dziękuje im za tą pracę bez nich nie byłoby takiego efektu

--- Ostatnio edytowane 2011-03-29 16:07:39 przez boguszw ---
Stara Gwardia
Piekne te sukienki slubne uszyłeś. Jeszcze nie dałam się nigdy zaprowadzić do ołtarza, ale jak kiedyś ulegnę, to wiem do kogo się zgłosić...
dziękuję i zapraszam :) choć sie przyznam ze mam stracha przed tą która czeka mnie w przyszłym roku bo to będzie ślub kościelny a on innymi prawami się rządzi te które zaprezentowałem brały udział w ceremonii w urzędzie stanu cywilnego...

10 stron: 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.