Świeżynek
![]() |
|
witajcie a ja szyje tak ....
--- Ostatnio edytowane 2011-03-29 08:15:13 przez Susanna --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku A ja szyję tak:. |
|
Świeżynek
![]() |
|
druga sukienka... jeszcze coś poszukam bym mógł w waszym gronie zaistnieć
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku A ja szyję tak:. |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj na forum ![]() Założyłam Ci osoby wątek, żeby nie robić bałaganu na forum. Tutaj każdy użytkownik ma swój wątek w który wkleja swoje prace. Pięknie szyjesz, sukienki wspaniałe ![]() ![]() Czekamy na więcej! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
bardzo dziękuję ze otrzymałem oddzielny wątek.... będę starał się pokazywać co tworzę....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Bogusz ... Nr 1 jest śliczna.
Czy tylko suknie ślubne szyjesz? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Boguszw jest mężczyzną!! Jak fajnie, Wojtek nie będzie już takim samotnym krawcem na forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
nie tylko miałem okazje uszyć strój dla pas, dziecięce, stroje do teatru itp dołączam projekty Aleksandry Kmiecik projektantki z którą współpracuję
|
|
Świeżynek
![]() |
|
co do sukienki numer jeden - sukienka i fraczek z siatki( tiul) haftowany z koralikami zamysł powstania koncepcji był taki aby nie stworzyć wrażenia głowonogiej postaci lecz sylwetki wysmuklonej. Fraczek był jedynym zdobieniem klasycznej prostej a tym samym jak dla mnie pięknej sukni.... bardzo dobrze wspominam ten czas....druga sukienka to był wyczyn jak dla mnie gdyż gustuje i uwielbiam prosty styl krój niczym Calvin Klein góra (stanik) składał się z zakładek który powstał z półkola pas pod biustem dodatkowo podkreślał biust całość z waniliowego jorio( szyfon marszczony fabrycznie) satyny i elastycznej podszewki starzał wrażenie lekkości bytu kobiecości delikatności... jak i w jednej tak i w drugiej kreacji uwiecznieniem piękna kreacji dokonali fryzjerzy i florystki bardzo dziękuje im za tą pracę bez nich nie byłoby takiego efektu
--- Ostatnio edytowane 2011-03-29 16:07:39 przez boguszw --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne te sukienki slubne uszyłeś. Jeszcze nie dałam się nigdy zaprowadzić do ołtarza, ale jak kiedyś ulegnę, to wiem do kogo się zgłosić... ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję i zapraszam
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.